Diensten van Neerbos & van Elst Schilderwerken

Schilderen binnen en buiten


Bij ons bent u aan het goede adres voor al uw schilderwerk voor zowel binnen als buiten.

 

Het onderhoud aan schilderwerk is van groot belang voor een pand. Het moet er niet alleen netjes uitzien, het moet ook een beschermende functie hebben tegen de weersinvloeden. Dit geldt zeker voor het hout buiten, anders gaat dit rotten. Hierom gebruiken wij ook gerenommeerde verfmerken.

 

Ook voor de lastig bereikbare plekken bedenken wij een oplossing. Geen klus gaat ons te ver.

 

Spuitwerk


Naast het traditionele schilderwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw spuitwerk. Het onderdeel van spuitwerk is dat u een egale laag krijgt waardoor de glansgraag optimaal is, dus het eindresultaat mooier is.

 

Wandafwerking


Naast het bekende sauswerk zijn er nog tal van andere wandafwerkingen mogelijk zoals behangwerk, glasweefsel, kwartsen, sierlijsten en de overige decoratieve methodes.

 

Dit alles kunnen wij op hoog niveau uitvoeren en in adviseren.

 

Er kan ook gekozen worden om de muren en plafonds te laten spuiten.

 

Stucwerk


Als een wand niet mooi glad afgewerkt is of vol met scheuren en barsten zit, zal deze eerst gestuukt moeten worden, alvorens de wand geschilderd kan worden.

 

Hierdoor zal de wand er weer als nieuw uitzien.

 

Hierbij is het ook mogelijk om gelijk uw stopcontacten te verplaatsen. Bijvoorbeeld omlaag.

 

Plaatsen van Sierlijsten


Veel woningen in Nederland hebben vaak een wit plafond in de huiskamer. Dit maakt de plafonds een beetje saai en niet echt uniek. Met sierlijsten kunt u uw plafond mooi veranderen. Deze sierlijsten kunnen dan een wereld van verschil maken, zo wordt uw plafond en woonkamer ineens uniek en nog sfeer voller.

 

Glas zetten


Bij ons kunt u terecht voor alle soorten glas. Of het nu aankomt op het vervangen, repareren of nieuw plaatsen van alle soorten glas in woning of bedrijf, u bent bij Neerbos & van Elst aan het juiste adres.

 

Houtrot herstel


Wij kunnen u ook van dienst zijn bij houtrot herstel.

 

Vaak worden delen onnodig vervangen of vernieuwd, terwijl bij een professionele uitvoering van houtrot herstel, dit helemaal niet nodig is. Het vakkundig verwijderen van de houtrot en opvullen is zeker net zo duurzaam en niet van nieuw te onderscheiden. Zijn delen echt zo rot dat ze vervangen moeten worden, is dit ook geen probleem.

 

Meerjarig onderhoudsplan


Dit onderhoudsplan is ontwikkeld om particulieren of bedrijven op basis van continuiteit het schilderwerk aan uw huis of pand in top conditie te houden. U bent 10 jaar lang verzekerd van een blijvend goed onderhouden pand, zonder een grote uitgave, maar tegen een vast bedrag per maand.

 

Uw huis of pand is en blijft in perfecte staat. Dit verhoogt niet alleen de levensduur, maar vooral ook de aantrekkingskracht en de waarde van uw woning.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitgevoerde projecten

Om u een idee te geven van onze mogelijkheden geven wij hieronder een greep uit een aantal uitgevoerde projecten.

 

Bekijk de foto’s

Binnen- en buitenschilderwerken, houtrotreparaties, wandafwerking, stucwerk en spuitwerk specialist.