Klanten reacties

Schrijf zelf een reactie

Naam: Jan Sizoo en Chris Young
Object: passeerdersstraat 98 amsterdam

"Jullie zijn vaklui die vakwerk afleveren, direct bereid zijn wat extra werk te verrichten, die niet in de offerte vermeld stonden, maar voor ons wel belangrijk, en dat alles met een joviale glimlach; aan een ieder aan te bevelen; verhouding prijtegenover kwaliteit is prima."

Geplaatst: oktober 12, 2012


Naam: Romijn
Object: Woonkamer, keuken, hal en bijkeuken

"Hoi Rob en Henk, Alles zit weer netjes en mooi, strak in de lak. Perfect gedaan en bedankt voor de gezelligheid die jullie gelijk meenemen. Ga zo door."

Geplaatst: april 4, 2012


Naam: DRS Blettering BV
Object: wagenpark

"Jullie auto's zien er weer goe uit. Houd ze strak, en mocht je weer wat nodig hebben, je weet me te vinden."

Geplaatst: september 11, 2011


Naam: Willem Rijneke
Object: Huis

"Wat hebben jullie ons huis weer prachtig geschilderd. Het was een plezier jullie bezig te zien, gezellig jullie aan de koffie (en de thee)te hebben en te kunnen praten over jullie vak. Een vak dat jullie voortreffelijk beheersen. Wij wensen jullie het allerbeste met jullie mooie bedrijf."

Geplaatst: september 5, 2011


Naam: Marcel Hoebink en Chantal van Arkel
Object: woonkamer

"Voor schilder- en spuitwerk kunnen wij Rob en Henk van harte aanbevelen. Zij hebben perfect werk geleverd. Onze wanden en het plafond zien er superstrak uit!!! Ze willen zelf dat alles er op en top uitziet. Hoge kwaliteit en fantastische service, zo omschrijven wij de werkzaamheden van Rob en Henk. En ook belangrijk: Het zijn hele gezellige kerels! Bedankt jongens! Groeten Marcel en Chantal"

Geplaatst: mei 15, 2011


Naam: Corine & Marco van Beem
Object: Woonkamer wanden/plafond

"Hallo Rob en Henk, Iedere keer als we op de bank zitten en om ons heen kijken, zien we weer jullie perfect gespoten wanden en plafond !!! Grote klasse"

Geplaatst: oktober 25, 2010


Naam: Vic Luhulima
Object: De Regge 10 Woerden

"Perfect werk afgeleverd door Rob en Henk. Ondanks de drukte hebben ze tijd "vrij" kunnen maken om ons huis vóór een bepaalde datum te schilderen. Ook hebben ze gelijk de dakgoot schoongemaakt. Zelfs een gefrankeerde envelop voor de btw-ouderdomsverklaring zit bij de offerte. Klasse!!"

Geplaatst: juli 14, 2010


Naam: van Hensbergen
Object: slaapkamer/kantoor

"He Rob en Henk, Bedankt voor mijn fantastische slaapkamer, ziet er helemaal top uit. Jullie komen prima je afspraken na en alles ziet er goed uit. Jullie zijn weer welkom als de buitenkant en de hal geschilderd moet worden fam. van hensbergen"

Geplaatst: mei 31, 2010


Naam: M. Gribnau
Object: Woonhuis

"Superkwaliteit schilderwerk! Ook het meerwerk direct opgepakt zodat we zo snel mogelijk uit 'het stof' waren. Ook de prijs / kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen. De extra uren worden correct gerekend en geen minuut teveel. Dus geen torenhoog tarief voor meerwerk! Kortom; een bedrijf die zijn afspraken nakomt en goed/strak werk leverd, een aanrader!"

Geplaatst: maart 26, 2010


Naam: De Rooie
Object: Villa Goirle

"Echt klasse. Vakmanschap in optima forma. Afspraken worden nagekoemn en de buitenkant van ons huis ziet er weer als nieuw uit. Ik beveel iedereen Neerbos en Van Elst aan!!! Tot de volgende schilderklus."

Geplaatst: februari 19, 2010


Naam: Barry en Vanessa
Object: Goirle

"Onze tweede kinderkamer ziet er weer top uit! Henk en Rob werken keurig en niet onbelangrijk, zijn gezellige mannen! Wij zijn blij met het resultaat! Heel veel succes met jullie bedrijf!"

Geplaatst: februari 13, 2010


Naam: Corry van Hilten
Object: gem monument Heren huis.

"Wij willen Henk en Rob nog even bedanken voor hun goede en snelle vakwerk!! Ze kunnen heel goed tegen het zeuren van de klant(corry)als het over kleuren gaat.Maar de meeste dames vinden dat heel belangrijk,maar wij komen er wel uit samen.Ons huis staat weer te stralen door jullie.Veel succes met jullie bedrijf.J en C"

Geplaatst: september 29, 2009


Naam: Ed en Mick Davids
Object: eengezinswoning

"Rob en zijn maten zijn vlotte werkers. Vlug, netjes en schoon. Ook bijkomende klusjes, zoals houtrot repareren, een slecht werkend slot van de voordeur weer soepel laten lopen, de voordeur keurig van een nieuw vernisje voorzien, alles fijn voor elkaar. En met prima materialen. Kortom: vaklui! Welbedankt, zo kunnen wij er weer jaren tegen."

Geplaatst: september 24, 2009


Naam: Lucien Davids
Object: buitenkant woonhuis

"Afgelopen voorjaar is de buitenkant van ons woonhuis geschilderd door Rob en Henk. Ze werken beiden hard, netjes en professioneel.  Wij zijn erg tevreden met het resultaat. :) Nu we een half jaar verder zijn kijken we nog iedere dag zeer tevreden naar het schilderwerk. Het is gewoon heel erg netjes gedaan!"

Geplaatst: september 21, 2009


Naam: Jan
Object: Huis Passewaaij

"Onlangs is bij ons de buitenkant van het huis geschilderd en ziet het er weer netjes uit. Ook hadden we last van houtrot, dit is netjes hersteld en niets meer van te zien."

Geplaatst: september 18, 2009

Schrijf zelf een reactie

UItgevoerde projecten

Om u een idee te geven van onze mogelijkheden geven wij hieronder een greep uit een aantal uitgevoerde projecten.
Foto's van door ons uitgevoerde projecten »

Sponsoring

Vestigingsadres

Newtonstraat 19, 4004 KE TIEL

tel.: 06 20221234
tel.: 06 22676313

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klantenreacties

"Jullie zijn vaklui die vakwerk afleveren, direct bereid zijn wat extra werk te verrichten, die niet in de offerte vermeld stonden, maar voor ons wel belangrijk, en dat alles met een joviale glimlach; aan een ieder aan te bevelen; verhouding prijtegenover kwaliteit is prima."

Lees andere reacties van onze klanten