Skip to main content

Binnen- en buitenschilderwerken

Gegarandeerd goed schilderwerk

Buitenschilderwerk

Is periodiek onderhoud aan uw woning of bedrijfspand een noodzakelijk kwaad? Bij Neerbos & van Elst Schilderwerken maken wij van deze nood een deugd. Met veel plezier!

Buitenschilderwerk is bepalend voor de uitstraling van uw pand

Buitenschilderwerk wordt voornamelijk gedaan bij kozijnen, deuren, goten en andere gevelelementen. Naast de bescherming van de wanden, kozijnen en andere gevel elementen van het pand, heeft buitenschilderwerk ook een esthetische functie. Als het schilderwerk goed gedaan is, ziet u dit direct terug in de uitstraling van uw pand.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Houten gevelelementen zijn doorgaans iedere 5 à 7 jaar toe aan een schilderbeurt. Dit verschilt natuurlijk per gevelzijde. Door de invloed van zon en regen zullen de zuidelijk en westelijk gelegen gevels eerder om onderhoud vragen dan de noordelijk en oostelijk gelegen delen.
Goed onderhoud gaat echter verder dan eens in de vijf of zeven jaar het geheel overschilderen. Door in de tussenliggende periode regelmatig uw schilderwerk te (laten) controleren, en waar nodig bij te werken, kunt u de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk verlengen. Neerbos & van Elst Schilderwerken heeft alle kennis in huis en ontzorgt u volledig.

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag zorgt voor een nieuwe woonbeleving. Daarom besteden wij veel zorg aan het binnenschilderwerk aan de wanden, ramen, kozijnen en deuren. Hierbij hebben we oog voor zowel het schilderstechnische als het esthetische aspect van het schilderwerk.
Bij het binnenschilderwerk in woningen en bedrijfsruimtes die in gebruik zijn, proberen wij de overlast tot het minimale te beperken. Aan het einde van de dag wordt alles netjes opgeruimd.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij Neerbos & van Elst Schilderwerken Tiel aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
 • Het gebruik van de beste materialen en producten
 • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
 • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
 • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte

Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag met uw schilderwerk, maar zijn ook ervaren in spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie, stucwerk en glasherstel. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via [email protected].

U kunt ons telefonisch bereiken via:

Offerte aanvraagformulier


  ParticulierZakelijk

  KozijnenDeurenMurenPlafondsTrapDakkapelOverig, beschijf dan in opmerkingen

  NieuwbouwMinder dan 5 jaar5-15 jaar15-40 jaarOuder dan 40 jaar


  Hulp nodig?