Skip to main content

Meerjarig onderhoudsplan

Om de uitstraling en duurzaamheid van uw huis of pand te behouden

Neerbos & van Elst Schilderwerken Tiel biedt u een meerjarig onderhoudsplan aan voor schilderwerk; een slimme investering om de uitstraling en duurzaamheid van uw huis of pand te behouden. Hier zijn enkele punten die vaak geassocieerd worden met dergelijke plannen:

 1. Periodiek Schilderwerk: Het plan omvat regelmatige schilderbeurten voor zowel het interieur als het exterieur van uw huis of pand. Dit helpt om de verf fris te houden, te beschermen tegen weersinvloeden en schade te voorkomen.
 2. Inspectie en Onderhoud: Naast het schilderen, omvat het plan ook inspecties om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen. Dit kan houtrot, scheuren of andere schade aan het oppervlak zijn. Door deze problemen snel aan te pakken, kan grotere schade worden voorkomen.
 3. Kleuradvies: Schilders kunnen ook advies geven over kleurkeuzes en trends als onderdeel van het plan. Dit helpt u bij het behouden van een eigentijdse uitstraling voor uw huis of pand.
 4. Kostenbeheersing: Een meerjarig onderhoudsplan kan u helpen de kosten in de loop van de tijd te beheersen. In plaats van grote uitgaven voor uitgebreide renovaties of herstellingen, kunt u kleine en regelmatige kosten verwachten.
 5. Continuïteit: Het doel van zo’n plan is om de continuïteit van het schilderwerk te waarborgen. Dit betekent dat uw huis of pand er altijd goed onderhouden en verzorgd uitziet.
 6. Aanpassing aan Specifieke Behoeften: Het plan kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw woning of bedrijfspand. Dit kan afhangen van het type oppervlakken, de locatie en andere factoren.

Dit onderhoudsplan is ontwikkeld om particulieren of bedrijven op basis van continuïteit het schilderwerk aan uw huis of pand in top conditie te houden. U bent 10 jaar lang verzekerd van een blijvend goed onderhouden pand, zonder een grote uitgave, maar tegen een vast bedrag per maand.

Uw huis of pand is en blijft in perfecte staat. Dit verhoogt niet alleen de levensduur, maar vooral ook de aantrekkingskracht en de waarde van uw woning.

Als u geïnteresseerd bent in het behouden van de esthetiek en duurzaamheid van uw schilderwerk, kan het zeker de moeite waard zijn om met Neerbos & van Elst Schilderwerken specialisten te praten over de mogelijkheden van meerjarig onderhoudsplan en te kijken hoe dit aan uw behoeften kan voldoen.

 • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
 • Het gebruik van de beste materialen en producten
 • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
 • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
 • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte
Hulp nodig?