Skip to main content

Leveranciers

Global Paint Professional

Met Global Paint Professional bieden wij de professionele markt een afgewogen collectie hoogwaardige lakken en muurverven. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. We zijn met name gespecialiseerd in special products, zoals de NOVA 2510. Onze producten worden onder meer toegepast in de bouw, de timmerindustrie, de standbouw en in de metaalindustrie.

Sigma Coatings

Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.

Herfst & Helder

De verven en lakken van Herfst & Helder voldoen aan de maatstaven die de wetgeving vanaf 2010 voorschrijft: oplosmiddelarm. Daarbij hebben we gekozen voor het gebruik van vloeiend pigment voor alle gewenste kleuren. Dat betekent dat u zowel bij de tientallen klassieke als bij de duizenden moderne kleuren altijd kunt vertrouwen op de kleurechtheid.

  • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
  • Het gebruik van de beste materialen en producten
  • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
  • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
  • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte
Hulp nodig?