Leveranciers

ZERO

 

Sinds 1960, ZERO staat voor een hogere kwaliteit en betrouwbaarheid in professionele producten voor het schilderij handel. Verven, vernissen, beitsen, gips, EIFS systemen maken deel uit van het complete pakket. Met uitgebreide ondersteuning en advies. Als een gerenommeerde verffabrikant ZERO is de thuisbasis van miljoenen mensen voor duizenden processoren vertrouwen op onze gerenommeerde ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor schilders.

 

Global Paint Professional

 

Met Global Paint Professional bieden wij de professionele markt een afgewogen collectie hoogwaardige lakken en muurverven. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. We zijn met name gespecialiseerd in special products, zoals de NOVA 2510. Onze producten worden onder meer toegepast in de bouw, de timmerindustrie, de standbouw en in de metaalindustrie.

 

Sigma Coatings

 

Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries.

 

Herfst & Helder

 

De verven en lakken van Herfst & Helder voldoen aan de maatstaven die de wetgeving vanaf 2010 voorschrijft: oplosmiddelarm. Daarbij hebben we gekozen voor het gebruik van vloeiend pigment voor alle gewenste kleuren. Dat betekent dat u zowel bij de tientallen klassieke als bij de duizenden moderne kleuren altijd kunt vertrouwen op de kleurechtheid.

Uitgevoerde projecten

Om u een idee te geven van onze mogelijkheden geven wij hieronder een greep uit een aantal uitgevoerde projecten.

 

Bekijk de foto’s

Binnen- en buitenschilderwerken, houtrotreparaties, wandafwerking, stucwerk en spuitwerk specialist.