Skip to main content

Wandafwerking

Topkwaliteit wandafwerking van Neerbos & van Elst Schilderwerken

Bij een stijlvol interieur in uw woning of bedrijf hoort natuurlijk een goede wandafwerking op de muren. Wandafwerking hoeft natuurlijk niet alleen stucwerk te zijn. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor behang met een prachtig motief, voor een houten of voor een stenen afwerking. Naast de gebruikelijke schilderwerkzaamheden, kunt u ook voor allerlei soorten wandafwerkingen bij Neerbos & van Elst Schilderwerken terecht.

Bij Neerbos & van Elst Schilderwerken kunt u terecht voor al uw wandafwerking. Wij ontzorgen u volledig, zodat u straks kunt genieten van een mooie nieuwe stijl in het interieur van uw woning of bedrijf heeft! Wij leveren alleen topkwaliteit en verlenen de beste service. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen die bij uw budget en wensen past. Wat uw smaak ook is, wij hebben de juiste wandafwerking voor u!

 • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
 • Het gebruik van de beste materialen en producten
 • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
 • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
 • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte

Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag met uw schilderwerk, maar zijn ook ervaren in spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie, stucwerk en glasherstel. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via [email protected].

U kunt ons telefonisch bereiken via:

Offerte aanvraagformulier


  ParticulierZakelijk

  KozijnenDeurenMurenPlafondsTrapDakkapelOverig, beschijf dan in opmerkingen

  NieuwbouwMinder dan 5 jaar5-15 jaar15-40 jaarOuder dan 40 jaar


  Hulp nodig?