Skip to main content
 • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
 • Het gebruik van de beste materialen en producten
 • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
 • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
 • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte

Schilderwerk binnen en buiten

Gegarandeerd goed schilderwerk

Schilderwerk binnen en buiten verwijst naar het schilderen van oppervlakken zowel binnen als buiten een gebouw. Dit kan worden gedaan om esthetische redenen, om bescherming te bieden aan de oppervlakken, of om beide redenen.

Binnen schilderwerk

Esthetische verbetering: Binnen schilderwerk kan worden uitgevoerd om de esthetiek van een ruimte te verbeteren. Het kan helpen bij het creëren van een frisse uitstraling, het aanpassen van de kleuren aan de inrichting en het creëren van een bepaalde sfeer in een kamer.

Bescherming: Binnen schilderwerk kan ook dienen ter bescherming van de wanden, plafonds, en andere oppervlakken. Het kan bijvoorbeeld helpen bij het voorkomen van vlekken, schimmelvorming en beschadigingen door dagelijks gebruik.

Buiten schilderwerk

Weerbescherming: Buiten schilderwerk is essentieel om de buitenoppervlakken van een gebouw te beschermen tegen de elementen, zoals regen, zonlicht, wind en extreme temperaturen. Goede verf en afwerking kunnen helpen voorkomen dat houtwerk gaat rotten of dat metaal corrodeert.

Esthetische verbetering: Buiten schilderwerk verbetert niet alleen de duurzaamheid, maar het kan ook de uitstraling van een gebouw transformeren. Het kan verouderde gebouwen er weer als nieuw uit laten zien en de waarde van het onroerend goed verhogen.

Het schilderen van zowel binnen als buiten oppervlakken vereist doorgaans het volgende proces

Voorbereiding: Dit omvat het reinigen en voorbereiden van het oppervlak, het verwijderen van oude verf of afwerking, het opvullen van gaten of scheuren, en het schuren om een glad oppervlak te creëren.

Primer: Een primerlaag wordt aangebracht om de hechting van de verf te verbeteren en om de oppervlakken te beschermen.

Schilderen: De verf wordt aangebracht met de gewenste kleur en afwerking.

Afwerking: Na het schilderen kan een afwerking worden toegepast om de verf te beschermen en een glanzende of matte uitstraling te geven, afhankelijk van de voorkeur.

Het is belangrijk om het juiste type verf en afwerking te kiezen, afhankelijk van de specifieke behoeften en het type oppervlakken dat wordt geschilderd. Wij zijn de professionele schilders en wij kunnen u advies geven en het schilderwerk efficiënt en met hoogwaardige resultaten uitvoeren.

 • Gegarandeerd vakwerk door gediplomeerde vakschilders
 • Het gebruik van de beste materialen en producten
 • Een klantgerichte aanpak met oog voor detail
 • Duurzame kwaliteit en scherpe tarieven
 • Vrijblijvend adviesgesprek en offerte

Wij staan voor u klaar!

Wij helpen u graag met uw schilderwerk, maar zijn ook ervaren in spuitwerk, wandafwerking, houtrot reparatie, stucwerk en glasherstel. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via [email protected].

U kunt ons telefonisch bereiken via:

Offerte aanvraagformulier


  ParticulierZakelijk

  KozijnenDeurenMurenPlafondsTrapDakkapelOverig, beschijf dan in opmerkingen

  NieuwbouwMinder dan 5 jaar5-15 jaar15-40 jaarOuder dan 40 jaar


  Hulp nodig?